About

 

Over Kelcey
Mijn naam is Kelcey Stijckel en ik ben geboren in Enschede in 1992. Mijn moeder is altijd al bezig geweest met interieur en fashion, daardoor ben ik geïnspireerd geraakt om hier ook iets mee te doen. De meeste kleding die ik vroeger droeg, werd allemaal door mijn moeder zelf gemaakt en zij is thuis ook altijd creatief bezig met het interieur. Ik lees graag woonboeken/tijdschriften om met een beetje hulp mijn eigen stijl te creëren. Dit heb ik hetzelfde bij kleding; ik raak erg geïnspireerd door fashion bloggers, hierdoor kan ik weer nieuwe ideeën ontwikkelen die ik toe kan passen op mijn eigen kledingstijl.

Over Rosan
Mijn naam is Rosan Wiekens en ik ben geboren in Ter Apelkanaal in 1996. Ik ben van kleins af aan bezig met interieur en fashion styling, dit komt mede door mijn moeder die altijd een eigen interieur winkel heeft gehad. Door haar creativiteit en enthousiasme werd ik zelf ook erg enthousiast en ben ik dus een beetje in die wereld van interieur en fashion styling gerold. Ook vinden Kelcey en ik fotograferen erg leuk. Op deze manier kunnen wij met onze eigen stijl andere mensen inspireren en dat is ook wat wij samen willen doen door middel van deze blog.

Interior Must is meer dan een dagelijkse blog, het is een bron aan inspiratie en stijl voor veel mensen. Wij zijn deze blog begonnen om onze eigen stijl over te brengen aan onze lezers en hun te inspireren. Je vind op deze blog vooral verschillende interieur stijlen, maar wij zullen ook zeker artikelen over fashion plaatsen.

We hope you like it!

Kisses70_7p999nw4fb

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s